Nieuws

Beheer je een AED in Eindhoven welke is aangemeld bij HartslagNu? Zo ja, dan kun je bij ons gratis een pakket aanvragen voor deze AED.
Dit pakket bevat het volgende:

  • Eén HartslagNu-hesje
  • AED-kaststickers (van elk type één exemplaar)
  • 20 AED-kastverzegelingen
  • AED-instructiekaart 

   

AED-instructiekaarten zijn verstuurd naar alle beheerders van AED's in Eindhoven welke bij HartslagNu zijn aangemeld. Als je er nog een nodig hebt kun je dat aangeven.

Instructies voor het aanbrengen van de kastverzegelingen van de Aivia 210 kast kun je hier vinden. Voor de Rotaid kast zijn ze hier te vinden.

Omdat we de verspreiding zelf doen, kan het meer dan een maand duren voordat je het pakket ontvangt.
Wil je het sneller ontvangen, kies dan voor één van de onderstaande opties:

Ophalen
Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzenden
We kunnen het pakket tegen verzendkosten opsturen via PostNL. Voor een pakket voor één AED zijn de kosten €3,64, voor meerdere pakketten €6,75. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL27 RABO 0341 2302 43 t.n.v. Stichting Eindhoven Hartveilig o.v.v. verzendkosten en uw naam. Na ontvangst wordt het zo snel mogelijk verstuurd.

Klik hier om een gratis pakket aan te vragen

Daarnaast zouden we graag een duidelijk beeld willen hebben welke AED's in Eindhoven aangemeld zijn bij HartslagNu. We vragen je om hiervoor dit formulier in te vullen. Foto's van de AED (en eventueel de kast) kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.